Home Meubelbewaring

postheadericon Meubelbewaring

U moet verhuizen en de nieuwe bestemming is nog niet klaar, dan kunt u voor tijdelijke bewaring van meubelen, archieven of andere goederen bij ons terecht. Daarvoor gebruiken wij gesloten houten boxen met een inhoud van 15 m³. Deze worden bewaard in een geacclimatiseerde en beveiligde ruimte.
 

Opslag van inboedels

Een periode behoefte aan een opslagplaats voor uw spullen is, hoezeer het u mogelijk verbaast, absoluut geen uitzondering. Onze werkzaamheden met betrekking tot deze dienst zijn enorm gestegen.

Opslag van uw meubilair/inventaris kunnen wij uitvoeren in persoonlijk voor u gereserveerde opslagruimtes. Ze hebben een volume van bijna 15 kubieke meter. Dat betekent dat vrijwel al uw meubelen/inventaris erin passen. Indien nodig gebruiken we meer opslagruimtes.

Alle ruimtes zijn genummerd. Op ons kantoor worden de namen bij de nummers geplaatst, zodat aan de buitenkant van de container nooit uw (bedrijfs)naam zal worden vermeld. Want privacy staat bij ons in een hoog vaandel.

Als u de inboedel zelf wilt aanleveren kan dat ook. Eén van onze medewerkers helpt bij het plaatsen van de spullen in de containers. Zo hebben we controle en gebeurt het laden van de opslagcontainers ook weer volgens onze kwaliteitseisen.

 

postheadericon contact

Tel Antwerpen:
antwerpen@demieren.be

Tel Brussel en Vl. Brabant:
brussel@demieren.be

Tel Limburg:
limburg@demieren.be

Tel Oost-Vlaanderen:
oostvl@demieren.be

Tel West-Vlaanderen: 
westvl@demieren.be

Algemeen tel nr: 0487.757.227

Deze website is in beheer van:

de_mieren_tekstklein